Kom karten in Amsterdam bij Bleekemolens Race Planet - Race Planet (2024)

De klassieke kartbaan van Bleekemolens Race Planet Amsterdam! Kom lekker karten met je vrienden en familie, of rij de snelste ronde! Op deze pagina ontdek je meer informatie over de twee kartbanen van Race Planet Amsterdam.

Kom karten in Amsterdam bij Bleekemolens Race Planet - Race Planet (1)

Home Karten Karten Amsterdam

Kom karten in Amsterdam!

Ben je klaar voor een unieke kartervaring in Amsterdam? In het Westpoort gebied in Amsterdam ligt de klassieke kartbaan van Bleekemolens Race Planet. Met twee unieke banen is er altijd wat te beleven. Bovendien worden de banen elke zondag gekoppeld, voor nog meer kartplezier! Karten is een leuk uitje met het hele gezin of met je vrienden. Bij Race Planet kun je al vanaf 8 jaar karten in de kinderkarts, de grote karts zijn al te racen vanaf 14 jaar.

Benieuwd hoe de banen in Amsterdam eruitzien? Rij onboard mee met Sebastiaan Bleekemolen!

Karten in Amsterdam kan in verschillende heats, kies hieronder wat je wilt doen

Kies jouw kartheat in Amsterdam

Wie is de beste coureur van allemaal?Kartheat (14+)
Ben jij het nieuwe racetalent?Kinderheat (8+)
Ben jij een betere coureur dan je ouders?Familieheat
Rij over de gekoppelde banen!Lange baan
Race met je team naar de overwinning2-uurs race

Baan 1 – Amsterdam

Stap in de kart en geef gas! Baan 1 in Amsterdam is voor velen bekend terrein, maar dat maakt het zeker niet minder leuk. Door de slimme layout biedt deze baan veel plezier voor een leuk uitje in Amsterdam!

Een brug, chicanes, kombochten en een mooi recht stuk. Deze baan combineert het allemaal. Stuur in de juiste hoek door de bochten voor de snelste ronde!

Baan 2 – Amsterdam

Een heel andere layout met een scherpe U-bocht op de brug. Weet jij de ideale lijn te vinden op deze kartbaan? Baan 2 in Amsterdam wordt veelal gebruikt voor arrangementen met zakelijke groepen, maar ook voor uitjes met vrienden!

De karts staan klaar in de pitstraat voor jouw race. Stap in en ga gelijk vol gas over het rechte stuk richting de eerste bocht. Dan begint het technische werk…

Lange baan – Amsterdam

Racen op niet 1, maar 2 kartbanen! Elke zondagavond worden de twee kartbanen in Amsterdam gekoppeld en ontstaat de lange baan. Ervaar extra veel bochten, twee bruggen en twee tunnels: best of both tracks! Omdat de lange baan natuurlijk langer is dan de gewone kartbanen, duren de kartheats ook extra lang. Bereid je dus voor op extra veel kart plezier!

Goed te bereiken in Amsterdam

Race Planet Amsterdam is gevestigd op bedrijventerrein Westpoort, in de buurt van Sloterdijk. Met de auto ben je er zo, via de snelweg A5. Voor het ov kun je de bus pakken, vanaf station Sloterdijk. Parkeren is gratis, voor de deur, en dat in Amsterdam! Oftewel, alle reden om te komen karten!

Karten voor iedereen

Bij Race Planet vinden we dat (bijna) iedereen moet kunnen karten! Naast de volwassen kartheats (vanaf 14 jaar), zijn er voor kinderen vanaf 8 jaar (min. 1,35m) kinderheats. Daarnaast kan een ouder met zijn of haar kind komen rijden in de familieheat. Vertrouwd samen rijden over de kartbaan in Amsterdam. Heb je een beperking, dan biedt Race Planet Amsterdam ook een aantal opties. Want, zoals gezegd, karten moet voor iedereen een leuke uitje zijn!

Dekart introductiecursus wordt elke maand georganiseerd om kids een goede introductie in het karten te geven, zodat ze veilig kunnen rijden. Natuurlijk zijn er ook de 2-uurs races waarin je met je eigen team racet voor de overwinning in een spectaculaire endurance race!

De leukste kartarrangementen

Ook voor de leukste arrangementen kun je terecht bij Race Planet Amsterdam. Wat is er leuker dan met een groep vrienden karten in Amsterdam? Of leer collega’s en zakelijke relaties beter kennen in een kartrace. Bekijk alle kartarrangementen voor de mogelijkheden.

Ook bowlen, lasergamen, karaoke en meer!

Naast karten, kun je nog veel meer doen bij Race Planet Amsterdam. Bowlen, lasergamen, rolschaatsen of zelfs zingen in onze karaokebar. Het kan allemaal! Natuurlijk worden kids ook niet vergeten, zij kunnen helemaal losgaan in Jimmy’s Speelparadijs. Dus Race Planet Amsterdam is een leuk dagje voor het hele gezin!

Race Planet Amsterdam

Adres:

Herwijk 10

1046 BC Amsterdam

Tel:020-6111120Stuur ons een WhatsApp

Openingstijden:

  • Maandag:

    13:00 - 22:00 uren

  • Dinsdag:

    13:00 - 22:00 uren

  • Woensdag:

    13:00 - 22:00 uren

  • Donderdag:

    13:00 - 22:00 uren

  • Vrijdag:

    13:00 - 23:00 uren

  • Zaterdag:

    11:00 - 23:00 uren

  • Zondag:

    11:00 - 23:00 uren

Boek hier Geef cadeau Route

Eten en drinken

Dorst en honger gekregen? De bar van Race Planet Amsterdam heeft een uitgebreide menukaart om lekker bij te komen van het karten. Onze keuken is ook geopend voor gezellige feestjes, evenementen, zakelijke groepen en andere activiteiten, zodat je kunt genieten van een compleet pakket in Amsterdam. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij hebben voor iedereen een mooie oplossing.

Kom karten in Amsterdam bij Bleekemolens Race Planet - Race Planet (7)

Bekijk voor je gaat rijden onze instructievideo.

Vragen? Neem contact met ons op

Call me back

"*" geeft vereiste velden aan

Spreek rechtstreeks met een medewerker

Race Planet Delft

015-2127222

Race Planet Amsterdam

020-6111120

Race Planet Zandvoort

085-2737390

Kom karten in Amsterdam bij Bleekemolens Race Planet - Race Planet (8)

Lasergame

Ready to battle? Stap in de Lasergame Arena van Race Planet Amsterdam!

Bekijk lasergame

Ik wil racen bij Race PlanetBoek nuGeef Race Planet als onvergetelijk cadeauGeef cadeau
Kom karten in Amsterdam bij Bleekemolens Race Planet - Race Planet (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Francesca Jacobs Ret

Last Updated:

Views: 5635

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Francesca Jacobs Ret

Birthday: 1996-12-09

Address: Apt. 141 1406 Mitch Summit, New Teganshire, UT 82655-0699

Phone: +2296092334654

Job: Technology Architect

Hobby: Snowboarding, Scouting, Foreign language learning, Dowsing, Baton twirling, Sculpting, Cabaret

Introduction: My name is Francesca Jacobs Ret, I am a innocent, super, beautiful, charming, lucky, gentle, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.